3.3.10

neizceļos ar intelektu, bet šī ir viena no manām mīļākajām dušas ainām..ar vēl vienu lielisku dziesmu fonā (Boy George - The Crying Game)

1.3.10

aahhh..nespēju noturēties. "Googlējot" sevi interesējošu tēmu, nonācu Cālis.lv forumā. No pāris dakter-kolēģiem biju dzirdējusi "īpašas" atsauksmes par šo vietu, kur nogarlaikotās un, šķiet, pārsvarā ne tās ar augstu intelektu apveltītākās māmiņas (un par tādam kļūt gribošās) kavē savu laiku. Es domāju, kādēļ gan ir jāapspriež savu vīriešu (pievienošu vēl, ka man liekas muļķīgs tas "bābiešu" vidu iesakņojies apzīmējums "manējais" un "tavējais"..kas tas vīrietis ir kaut kāds beņķis?)..ak, nu jā...savu vīriešu spermogrammas. Vāks! Vai liekas, ka viņš baigi lepotos ar to, ka nu nav tur galīgi labi? Būtu labāk uzsitusi uz pleca un teikusi: "manējais, tu tāpat esi riktīgs tēviņš!"(te nu es ievietoju vēl pāris apzīmējumus un priekšstatus par vīrieti, dažreiz pašu vīriešu ieviestus, kas man liek saviebties un vēl nedaudz ņirgāties) Līdz kulminācijai mani noveda kāda dāma, kas ieteica (un pati jau par nieka 299,99 $ bija e-bay iegādājusies) nopirkt kaut kādu tur conception kit. Piedodiet, valodnieki, mana valoda šodien ir kā tas atkūstošais slapjdraņķis ārā ar suņu sūdiem, bet - come on!bērna ieņemšana (it īpaši, ja vienam vai abiem kaut kas nav īsti lāgā ar veselību)nav taču nekāds konstruktors. Tagad, ja šeit būtu kāda ļoooti izglītotā dāma, viņa mani noklopētu ar argumentiem, ka tā var runāt tikai cilvēks, kurš nekad nav sastapies ar tādu problēmu...nu ko, atbildi uz šo, es paturu pie sevis ;)
jau no bērnības besī tās zeķubikses, kurām ir netikums tad, kad tu esi uz ielas vai citā publiskā vietā, atrasties kaut kur pusceļā starp dibenu un ceļgaliem...un nevar neko tur saraustīt, bet lēnām kļūt par satrakotu bulli ir pavisam reāli. Citādi lieliska diena :D