22.4.10

varde

Uzliku sev uz Google Desktop tādu zaļu vardi, kas tur kā ēna dzīvojas. Dators palicis tāds mājīgāks. Un, zini, tas lietus šodien beidzot smaržo - pēc tiem putekļiem, ko aizskalo un pēc padzērušās zemes. Mans deguns saka, ka tā smaržo tikai pavasarī un vasarā.
ieslēdzu radio SWH un trāpās man šitā dziesma, un patīk, un nezinu, kas tas ir...tagad atradu...un patīk :)

6.4.10

pamodini

es daudz guļu. man sāk šķist, ka es varētu gulēt nedēļu no vietas. es pat varētu teikt, ka tas mani satrauc, jo parasti pavasarī es pamostos un priecājos un nēsājos apkārt, bet šogad es ļoti piespiežu sevi kaut ko darīt. nē nu pagaidām vēl daru visu ko un gandrīz cītīgi trenējos un gandrīz jau sasniedzu savu mērķi, es domāju, ka tas ir nedēļas jautājums...ja miegs mani nepiebeigs. nu vai varbūt, ja beidzot sāks spīdēt saule biežāk kā reizi nedēļā. zini, man šķiet, man ir mīlestības trūkums organismā..ne tādas fiziskās (lai gan tādas arī), bet pašu to emociju baigi pietrūkst.
pašlaik arī nenāk ne prātā augstpapēžu kurpes un sapucēšanās..man velk uz džinsiem, rūtainu kreklu un pludmali..es pat šodien gāju pa ielu un domāju par ceļu, kas vijas gar okeānu un sārtām debesīm, un viļņiem, un...to silto gaisu, kas smaržo pēc kadiķiem un priedēm un nedaudz saulē izkaltušas zāles un, protams, sāļa ūdens..
es ceru, ka šis miegs - tā ir tikai stadija, kurai es tagad eju cauri
tam visam ir arī labā puse - es atkal izvelku no plauktiem mūziku, ko kādreiz klausījos un tagad varbūt pat vairāk spēju novērtēt..un, ja man būtu nedaudz vairāk laika, es gribētu sākt atkal zīmēt, jo galvā ir dažas idejas un vienmēr ir gribējies radīt kaut ko nedaudz lielāku un kvalitatīvāku, ko varbūt varētu pielikt pie sienas, kad būs pašai sava vieta un paskatīties un teikt - forši...